Support (FAQ)

Spørgsmål vedrørende køb

Kig først i dit spam-filter. Hvis du stadig ikke kan finde en mail med kode så kan du få hjælp fra hjemmesiden. 
Hvis du klikker på "Glemt kodeord?" ved log-in så vil du modtage en  mail hvor du kan nulstille din kode.

Ja, på onlinekørekort.dk er det sikkert at bruge sit dankort.

SSL forbindelse
På onlinekørekort.dk løber du ingen risiko ved at benytte dit Dankort, da vi bruger en såkaldt SSL forbindelse til at sikre, at der ikke er andre der "lytter" med, når dit kortnummer eller andre data overføres til onlinekørekort.dk, da overførslen sker med krypterede data. Desuden har onlinekørekort.dk en indløsningsaftale med PBS, som stiller meget høje krav til sikkerheden på vores hjemmeside.
Dine betalingsdata opbevares desuden heller ikke af onlinekørekort.dk. 
Under indtastningen af navn, adresse og andre leveringsoplysninger er forbindelsen dog ikke krypteret.

Nemt at handle
Når du køber varer på onlinekørekort.dk skal du kun indtaste dit kortnummer og udløbsdato, ikke din pin-kode. Det gør det meget let og sikkert for dig, der handler på vores hjemmeside.

Ja, vi modtager Visa og Mastercard foruden Dankort..

Send disse oplysninger til info@onlinekorekort.dk:
- Dato for køb
- Ordre ID noteret på dit konto udtog 
- Den e-mail adresse som blev benyttet ved købet

Vær opmærksom på, at vi ikke refundere brugte adgangskoder.

 Du skal sikre dig at du indtaster det lange nummer foran på dit kreditkort (samme side som dit navn). Herudover er det vigtigt at du indtaster hvornår kortet udløber (også foran på kreditkortet). Kontrol cifrene er de 3 sidste tal i nummeret på bagsiden af dit kreditkort (siden med underskrift).

Nej, fra det tidspunkt du har købt adgang til systemet vil du have adgang alle vores teoriprøver og på den måde vil det ikke være muligt at fortryde dit køb.

Spørgsmål vedrørende brug af hjemmesiden

Du kan i princippet tage så mange teoriprøver du vil, men siden har følgende begrænsninger:
- Der kan kun være logget ind ét sted med den samme kode.
- Koden kan kun bruges på max 5 enheder (pc, laptop, tablet, mobil).

Ovenstående punkter er ikke lavet for at begrænse den enkelte elev, men blot for at sikre at koden kun bliver brugt af den elev som har købt koden. Din kode er strengt personlig

Prøven består af 25 billeder. Til hvert billede er der 2-4 spørgsmål. Billederne er ofte taget fra førersædet i en bil og forestiller en kørselssituation. Spørgsmålene skal besvares med et JA eller et NEJ. Svarer du forkert på et eller flere af spørgsmålene til et billede, har du fejl i det billede og det giver en fejl i teoriprøven.

Der findes  to forskellige teoriprøver. Digitale og Traditionelle prøver. Alle prøver hos færdselsstyrelsen er traditionelle teoriprøve.

Den traditionelle teoriprøve består af 25 billeder. Spørgsmålene skal besvares med et JA eller NEJ på et afkrydsningsark. Alle oplysninger og spørgsmål bliver læst op – der er intet på skrift. Prøven er på tid. Dvs. at billederne skifter automastisk. Det er muligt at rette dine svar men du har ikke meget tid til det.

Spørgsmål og svarmuligheder vises på en skærm som tekst og kan høres i hovedtelefoner. Spørgsmålene besvares med et JA eller NEJ ved et klik med musen. Du har max. 25 minutter til den digitale teoriprøve og du bestemmer selv hvor længe du vil være om det enkelte billede. Du kan gå tilbage og rette dine svar. Hvis du bliver færdig før tid, kan du vælge at afslutte prøven. Da du selv vælger hvornår du vil skifte, tager disse prøver ofte meget kortere tid end de traditionelle. Du kan ikke tage digitale teoriprøver hos færdselsstyrelsen.

Du bør kun øve de traditionelle prøver indtil du har grønt lys i dit analyseværktøj. Ellers vil det være for svært for dig at bestå teoriprøven. Alle prøver hos færdselsstyrelsen er traditionelle prøver. Du kan øve de digitiale prøver til sidst hvis du gerne vil nå lidt flere prøver hurtigt.